Jouwradio Luister online

Nieuwsarchief

Lindsay viert tien jaar carrière met cd

Het voorbije weekend vierde schlagerprinses Lindsay haar tiende verjaardag als soloartieste met een uitverkocht verjaardagsconcert in Geraardsbergen én de lancering van de unieke verzamelaar ’10 jaar Lindsay’.

donderdag 3 mei 2018Nathan (18) brengt zijn eerste single uit

Hij zit ondanks zijn jonge leeftijd al vol ambitie om het te maken in de muziekwereld. Omringd door grote namen brengt Nathan De Clerck uit Beveren zijn debuutsingle 'Had je ooit gedacht' uit.

donderdag 26 april 2018Zangeres Rita Deneve overleden

Op woensdag 31 januari is in Mechelen Rita Deneve overleden. De zangeres had dertig jaar lang een carrière met vrolijke Nederlandstalige liedjes. Haar grootste succes bereikte zij in 1971 met het lied "De allereerste keer".

vrijdag 2 februari 2018


Jo Vally opent zijn jubileumjaar

Zanger Jo Vally opende in aanwezigheid van meer dan tweehonderd aanwezigen, burgemeester en schepenen en andere prominenten – in zijn gemeente Meise waar hij ereburger is – officieel het jubileumjaar “40 jaar Jo Vally”.

dinsdag 23 januari 2018


Frimout flitst je terug naar de jaren 80

Na een korte winterslaap schiet de Nederlandstalige band Frimout hun 2018 op gang met de nieuwe dansbare single ‘Flits me terug’. Heerlijke synthklanken, drumcomputers en sequencers knipogen naar het herkenbare geluid van vele grote hits uit de jaren 80.

dinsdag 16 januari 2018


Kersverse mama Lindsay steunt vrouwen die verlangen naar zwangerschap

Met haar nieuwe single ‘Een verlangen te groot’, die vanaf vandaag op Jouwradio te horen is, blikt kersverse mama Lindsay positief terug op de voorbije periode waarin ze, samen met haar vriend Kris, probeerde zwanger te geraken.

zondag 7 januari 2018


Tom Haver lanceert de zomer in hartje winter!

Het moet raar lopen als "Mijn hele wereld draait om jou" niet de eerste zomerhit van 2018 wordt. De Nederlandse zanger Tom Haver heeft opnieuw een nummer uitgebracht met een hoge hitpotentie.

zondag 7 januari 2018


Jouwradio zwaait het jaar uit met de beste muziek uit 2017

Op de laatste dag van het jaar blikt Jouwradio muzikaal terug op 2017. Tussen 09.00 en 17.00 uur brengen we 'De muziek van 2017' met de allerbeste Nederlandstalige liedjes van het jaar.

zaterdag 23 december 2017


Nieuwe single voor Ive Rénaarts

Wanneer Ive Rénaarts niet op pad is met zijn collega's van De Stoempers vindt hij af en toe nog een gaatje voor wat solo-werk. Voor het eindejaar heeft Ive onlangs een nieuw nummer opgenomen.

vrijdag 15 december 2017


Wim Soutaer bezingt fan in nieuwe single

Mocht je afgelopen zondagavond hebben afgestemd op Eén, dan zag je in het populaire programma 'Sorry Voor Alles' hoe zanger Wim Soutaer zijn 'allergrootste fan' Margot verraste met een zelfgeschreven single die helemaal aan haar werd opgedragen.

woensdag 13 december 2017


Samson en Gert brengen nieuwe kerstsingle uit

Samson en Gert staan binnenkort weer op de planken met hun jaarlijkse kerstshow. Daar zullen ze ongetwijfeld ook hun nieuwe single "Lieve kerstman" brengen.

maandag 11 december 2017


Isabelle A helemaal terug van weggeweest

Isabelle A is terug van weggeweest. Dankzij haar fel gesmaakte passage in het succesvolle televisieprogramma “Liefde voor Muziek” herontdekte Vlaanderen haar unieke stemcapaciteiten.

zondag 10 december 2017


Begin 2018 nieuw album voor An-Sofie Noppe

Songschrijfster An-Sofie Noppe stelt nieuw werk voor. Haar single "Peperkoeken hart" baande zich een weg door de nationale ether als schouderklop van formaat voor het talent van deze jonge singer-songwriter uit Watou, de Westhoek.

zaterdag 9 december 2017Karen Damen debuteert met eerste solo-single

Dat Karen Damen in 2018 haar grote droom waarmaakt en haar eerste soloplaat uitbrengt, is geen geheim meer. Hoe die plaat zal klinken, is tot vandaag wel nog een heel goed bewaard geheim en dat zal nog even zo blijven. Het idee waarmee Karen al sinds kindsbeen af rondloopt, begint steeds meer vorm te krijgen en daarom laten we jullie graag al even kennis maken met de eerste noten van die plaat.

zaterdag 9 december 2017


Nieuwe single voor Rudy Meyns

Voor zijn nieuwe wintersingle koos Rudy Meyns voor een nummer uit het repertoire van de West-Vlaamse zangeres Marva: "Neem me in je armen". In 2018 zal het precies veertig jaar geleden zijn dat dit nummer voor het eerst verscheen en een top 3-hit werd.

zaterdag 9 december 2017


Sociale media

Vind ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Waarom Jouwradio?

  • 100% Nederlandstalige muziek
  • Altijd in digitale kwaliteit
  • Elke week nieuwe Nederlandstalige muziek
  • Eigen muziek- en nieuwsredactie
  • Alle beschikbare videoclips via de website